Un bărbat a fost găsit mort într-o fântână adâncă de 15 metri, în Neamț!

de | 21.12.2023 11:40 | Știri, Eveniment

Un posibil gest de suicid a avut loc în Neamț. Un bărbat în vârstă de 62 ani, a fost scos mort dintr-o fântână adâncă de 15 metri, conform Digi24.

La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi o ambulanţă SMURD Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ.

Ajunşi la locul solicitării, pompierii au constatat că într-o fântână cu adâncimea de 15 metri se află un bărbat. Cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialei s-a acţionat pentru scoaterea persoanei. Din păcate, bărbatul în vârstă de 62 ani nu prezenta semne vitale, fiind declarat decesul de medicul de pe ambulanţa SMURD TIM”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Conform unor surse din cadrul anchetei, prima ipoteză luată în calcul este suicidul.

Poliţiştii continuă cercetările.

sursă foto olt-alert.ro

descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Avertizare ANM! COD PORTOCALIU de viscol în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: