Un bărbat a fost ucis de câinele un câine de care avea grijă, cât timp vecinii erau plecați de acasă

de | 17.07.2023 09:30 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment șocant a avut loc într-o comună din Galați. Un bărbat de 48 de ani a fost ucis de câinele de care avea grijă, cât timp prietenii erau în vacanță.

Câinele, din rasa Amstaff, i-a fost lăsat în grijă bărbatului cât timp stăpânii erau plecați în concediu.

În cursul serii trecute, de duminică, 16 iulie. Bărbatul a intrat să îl hrănească, dar din păcate, animalul l-a atacat și l-a mușcat din zona gâtului.

O persoană care a auzit strigătele de ajutor a sunat la 112, însă echipajul medical sosit la fața locului nu a putut intra în curte din cauza câinelui extrem de agresiv, relatează Antena 3 CNN.

Aceștia au putut intra în curte abia în momentul în care un echipaj de jandarmi și unul de poliție au intervenit, însă tot ce au putut să facă a fost să declare decesul.

Polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

 

Foto descriptiv/ Jurnalul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole