Un bărbat a murit și un copil a fost grav rănit, după o șicanare în trafic

de | 21.06.2023 13:53 | Știri, Eveniment

Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, a fost reținut, miercuri, după o șicanare în trafic care s-a soldat cu moartea unei persoane și rănirea gravă a unei fetițe.

Evenimentul s-a petrecut în zona localităţii Frătăuții Vechi, marți, 20 iunie 2023, în jurul orei 21:45.

Potrivit verificărilor preliminare ale polițiștilor, autoturismul care era condus de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Rădăuţi, în timp ce se deplasa pe DJ 178C, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un cap de pod.

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Rădăuţi, a murit. El era pasager pe scaunul dreapta faţă.

De asemenea, și o minoră, în vârstă de patru ani, pasageră în acelaşi autovehicul, a fost rănită grav.

Deoarece în cadrul cercetărilor au existat mai multe suspiciuni cu privire la eveniment, a fost constituită o echipa operativă complexă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, relatează stirileprotv.ro

În urma cercetărilor, au fost obţinute indicii temeinice cu privire la o şicanare anterioară în trafic cu un alt vehicul, condus de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Frătăuţii Noi.

În urma activităţilor de cercetare penală, tânărul a fost arestat pentru 24 de ore. De asemenea, el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările vor continua.

sursă foto newsbucovina.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Priveghi transformat în câmp de luptă, la Botoșani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole