Un bărbat de 37 de ani din Curtea de Argeș prins de polițiști băut la volan

de | 10.04.2022 16:31 | Curtea de Argeș, Județean, Pitești, Știri

În ziua de 9 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 37 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe str. Ion Heliade Rădulescu din același municipiu, fără a poseda permis de conducere și în timp ce se afla sub influenț alcoolului.

Totodată, din verificări a rezultat că plăcuțele cu numărul de înmatriculare care erau aplicate pe autoturism nu erau aferente acestuia, iar autovehiculul în cauză nu este înmatriculat.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabiliti alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334, 335 și 336 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvărșite.

 

polițiști

De asemenea în noaptea de 9 spre 10 aprilie, aproape de miezul nopții, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni au depistat un tânăr de 24 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DJ 703B , pe raza localității Căteasca, iar în urma verificărilor a rezultat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat.

ȘI în acest caz a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturăr împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Căteasca | Leordeni | Pitești | Trivale

Ultimele articole