anchetaonline.ro

Baschetbaliştii piteştenii de la PRIMO Megaball – super VICTORIE la Campionatul Naţional 3 x 3!

de | 10.04.2022 16:30 | Lifestyle, Pitești

Succes demn de toată lauda pentru sportivii clubului piteştean PRIMO Megaball, obţinut ieri în cadrul celei mai acerbe competiţii de baschet desfăşurată la nivel naţional şi dedicată juniorilor: Campionatul Naţional Indoor de Baschet 3 x 3.

După ce au învins Lyon Craiova, piteştenii s-au plasat pe podium, pe locul III al campionatului, doar un punct stând în calea intrării lor în Finala Mare, adică în confruntarea dintre primele două echipe plasate în competiţie.

Rezultatul obţinut este unul incredibil având în vedere amploarea campionatului şi nivelul ridicat de pregătire al tuturor sportivilor pasionaţi de baschet care au participat la lupta pentru podium.

Componenţii echipei cu care PRIMO Megaball a reuşit performanţa de la campionatul din capitală, tineri sportivi muncitori şi pasionaţi au fost:

Calin Marinescu.jpg - echipa PRIMO

» Marinescu Călin
» Dediţoiu Ştefan
» Paraschiv Vlad
»  Uţă Andrei

Antrenorul care i-a condus către victorie este Mădălin Moraru.

PRIMO Megaball – Pitesti s-a înființat  în luna iulie 2018, sub conducerea si îndrumarea antrenorilor Paraschiv Cristian – în calitate de președinte și Moraru Mădălin – în calitate de vicepreședinte, care și-au propus să aducă în orașul Pitești o nouă perspectivă asupra jocului de baschet la nivel juvenil.

Încă de la început, munca profesionistă și continuă, a făcut ca în cadrul clubului să se înscrie deja peste 200 de sportivi care practică baschetul. Pe termen lung,  obiectivele PRIMO Megaball vizează mărirea echipei de antrenori și creşterea numărul de sportivi,  dar și atragerea copiilor care vor sa își petrecă timpul liber jucând baschet, creând o piramidă de dezvoltare cu echipe pentru toate categoriile de vârstă și o bază largă de selecție în rândul școlilor din Piteşti și nu numai.

Calin Marinescu

Clubul nu beneficiază de nicio finanţare de la stat, ci doar de reursele câştigate prin eforturile şi performanţele propriu şi de sprijinul unor parteneri constanţi: Star Trading, Teilor, Casa Argeşeană, Deo Maxx, Fitness Revolution.

Cum te poți alătura pasionaților de baschet de la PRIMO Megaball

PRIMO Megaball oferă numeroase servicii sportivilor şi pasionaţilor înscrişi în club:

» Cursuri de baschet pentru fete şi baieti

» Antrenamente de iniţiere sau de performanţă

» Participarea cu echipe înscrise în Campionatele Naţionale de Juniori ale Federaţiei Române de Baschet

» Antrenamente de individualizare şi pregătire fizică specifică pentru înaltă performanţă

» Cantonamente în ţară şi participare la Campusuri Internaţionale în afara ţării (Spania, Serbia etc)

Cei dornici să se alăture echipelor PRIMO Megaball, pot completa formularul online de înscrie disponibil pe site-ul clubului sau se pot adresa direct, raportat la următoarele date de contact:

ADRESA: Str. SMEUREI, Nr. 40, Piteşti, judeţul Argeş
TELEFON: 0757 099 209 | 0729 482 758
E-MAIL: primomegaball@gmail.com


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Food Truck Festival vine la Pitești în perioada 15-17 aprilie!

Food Truck Festival vine la Pitești în perioada 15-17 aprilie!


 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/adelina-moldoveanu/" target="_self">Adelina Moldoveanu</a>

Articol scris de Adelina Moldoveanu

Specialist în promovare, publicitate și comunicare, cu 14 ani de experiență în mass media și echipa Ancheta.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești