anchetaonline.ro

Simona Bucura, tur de weekend: de la ecologizare în Muscel la show rock în Topoloveni!

de | 10.04.2022 14:14 | După locație, Câmpulung Muscel, Județean, Politic, Știri

Organizația PSD Câmpulung Muscel s-a ocupat sâmbătă, 9 aprilie, de curățenia minunatului oraș de la poalele Mateiașului.

Facem curățenie la Câmpulung Muscel – acesta este modul în care PSD acționează în acest minunat oraș de la poalele Mateiașului. Și, ca orice gospodar la venirea primăverii, organizația PSD Câmpulung Muscel s-a ocupat astăzi, sâmbătă, 9 aprilie, de curățenie în sensul propriu al cuvântului.”

Președintelui interimar al PSD Câmpulung Muscel, Simona Bucura-Oprescu, i s-au alăturat în acțiunea de ecologizare deputatul Nicolae Pavelescu, subprefectul Ciprian Neculăescu, consilierii locali Mirabela Manea, Gabriel Neacșu, Sergiu Cicu și mai mulți voluntari.

Echipa PSD a strâns sute de saci de gunoaie din zonele Pescăreasa și a Pasarelei peste Râul Târgului între strada C. Brâncoveanu și Bulevardul Ion Mihalache.

Este păcat că multe zone din Câmpulung Muscel, un oraș atât de frumos, sunt pline de gunoaie. Sunt gunoaie pe malul apei, sunt gunoaie pe rambleul căii ferate, sunt gunoaie în Râul Târgului. Prin acțiunea de astăzi încercăm să ne aducem contribuția pentru a avea un oraș cât mai verde, cu ape și aer cât mai curate. Câmpulungul merită mai mult! Vom continua astfel de acțiuni la Câmpulung!” a declarat deputatul Simona Bucura-Oprescu.

 

Simona B.O.

Avem nevoie de un aer cât mai curat, vrem să avem cât mai multă curățenie în Câmpulung, din respect pentru natură, pentru că din natură ne tragem cu toți seva.” a precizat deputatul Nicolae Pavelescu.

 

psd pavelescu

 

Timp de o lună, în țara noastră se desfășoară campania “Curăţăm România!”. Aceasta îşi propune responsabilizarea şi implicarea activă a tuturor cetățenilor pentru formarea de atitudini şi percepţii privind protecţia mediului. Natura este locul de unde omul își ia energia. Ea are nevoie de noi. Haideți să trăim în armonie cu ea!” a spus subprefectul Ciprian Neculăescu.

 

Simona Bucura

 

După acțiunea de ecologizare la care a participat, Simona Bucura Oprescu a fost prezentă și la deschiderea oficială a sezonului moto, organizată de clubul Archangels MC România.

 

SBO

Am participat cu mare drag la deschiderea oficială a sezonului moto, organizată de clubul Archangels MC România. Motocicliști din toată țara s-au adunat la Topoloveni, marcând evenimentul printr-o paradă pe străzile din oraș, iar mai apoi participând la un concert rock, în jurul focului.”

 

Simona si gasca

 

M-am reîntâlnit cu vechi colegi din organizația de tineret a partidului, dar și cu o parte dintre membrii noi ai echipei. Am depănat amintiri, ne-am distrat împreuna și am degustat Magiun de Topoloveni, direct de la el de acasă.

Am simțit speranță în viitor, dar și atmosfera caldă a prieteniei și echipei.

 

 

 

Simona concert rock

 

Comunitatea rock adună laolaltă oameni calzi, empatici și plini de viață. Este o bucurie sa îi revăd de fiecare dată!” a transmis în mediul online Simona Bucura Oprescu.

 

Simona moto

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel | Muscel | PSD | PSD Câmpulung | Simona Bucura-Oprescu | Topoloveni