Food Truck Festival vine la Pitești în perioada 15-17 aprilie!

de | 06.04.2022 20:30 | Știri, Eveniment, Importante, Lifestyle, Pitești

Food Truck Festival vine în Pitești!

Se va întâmpla în perioada 15-17 aprilie când organizatorii pregătesc trei zile de răsfăț culinar cu pizza, burgeri, preparate din pește, pleșcăviță și waffles, tot atât bun cât să te lingi pe degete!

street food1

Parcarea Brico Depot de la Bradu este locația aleasă în acest an pentru evenimentul care adună, de fiecare dată, în orice loc s-ar întâmpla, mii de oameni dornici de experiențe gastronomice de diferite feluri și pentru toate gusturile.

Cea programată în acest an pentru Pitești se suprapune cu perioada Simfoniei, motiv pentru care organizatorii o și dedică Festivalului Florilor.

Food Truck Festival On Tour este o caravană de truck-uri dedicată culturii de mâncare stradală.

Este o caravană dedicată street food-ului, având ca scop promovarea mâncărurilor preparate rapid, dar sănătos. Atât ca opțiune culinară de servit în oraș, cât și propunere alternativă pentru prânzul “pe tastatură”.

Food Festival în paralel cu Simfonia Lalelelor

Vorbim despre același organizator care a adus mii de piteșteni, în ultimii ediții, la Street Food festivalurile organizate în municipiul reședință de județ. La acest gen de evenimente, mâncarea bună și distracția se țin de mână până la final.

Puteți urmări updateurile organizatorilor privind acest eveniment pe pagina lor oficială de Facebook: Food Truck Festival.

street food2

În aceeași perioadă este organizată, așa cum spuneam, Simfonia Lalelelor, ediția 2022, o ediție pe care oganizatorii de la Primăria Pitești au planificat-o în premieră în Parcul Lunca Argeșului și care are ca tematică  „Înflorirea speranței / Bloom of Hope”.

Evenimentul din acest an implică o mulțime de noutăți, dar și de facilități pentru toți cei interesați să participe la expoziție și la activitățile de entertaiment organizate. De la transport gratuit Publitrans către Lunca Argeșului până la organizarea unui Dino Park pentru cei mici, de la tabere de fotografie până la concerte cu Theo Rose și Smiley.

Puteți citi toate informațiile în materialul de mai jos:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Lunca Argeșului | Pitești | Primăria Pitești

Ultimele articole