anchetaonline.ro

Bărbat din Trivale găsit decedat în casă de pompieri! Avea 67 de ani

de | 10.04.2022 11:25 | Câmpulung Muscel, Județean, Știri

INFORMAȚII NOI

În urmă cu puțin timp pompierii piteșteni au fost solicitați, prin apel la 112, să intervină pe strada Libertății din municipiul Pitești pentru deblocarea ușii unui apartament în interiorul căruia era posibil să se afle un bărbat care ar putea avea nevoie de ajutor.

La fața locului au ajuns pompierii cu o autospecială de descarcerare, o autoscară și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Pătrunderea în interiorul apartamentului situat la etajul al patrulea s-a efectuat cu ajutorul autoscării, pe fereastra de la dormitor.

În interior a fost identificat un bărbat de 67 de ani, care prezenta rigiditate cadaverică.

 

Un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung intervine pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la gunoiul menajer depozitat într-o construcție dezafectată din municipiul Câmpulung (fosta uzină electrica).

Momentan nu se cunoaște cauza de la care a izbucnit incendiul.

 

un incendiu

Foto ISU Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș | Pitești | SMURD | Trivale