Bărbat prins în flagrant! Încercă să vândă un revolver în parcarea unui centru comercial

de | 28.10.2023 21:18 | Național, Eveniment

Un bărbat de 37 de ani a fost prins în flagrant, în timp ce încerca să vândă o armă neletală supusă autorizării, tip revolver, în parcarea unui centru comercial din Ploieşti.  Acum este cercetat penal.

Ploieșteanul a fost prins în cursul zilei de vineri, 27 octombrie, de poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, relatează Agerpres.

Ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, în baza unor date şi informaţii deţinute au identificat în municipiul Ploieşti, în parcarea unui centru comercial, un bărbat în timp ce încerca să comercializeze o armă neletală supusă autorizării, tip revolver, confecţionată special pentru a produce zgomot. Astfel, poliţiştii au procedat la legitimarea bărbatului, stabilindu-se că are 37 de ani şi este din municipiul Ploieşti”, a transmis, sâmbătă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că acesta nu este autorizat să deţină arme sau muniţii.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, arma fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

foto descriptiv Profimedia

Citiții, de asemenea, pe anchetaonline.ro

David Popovici s-a retras din concursul de la Wroclaw, din Polonia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ploiești