David Popovici s-a retras din concursul de la Wroclaw, din Polonia

de | 28.10.2023 18:18 | Național, Lifestyle

David Popovici s-a retras de la ”Memorialul Marek Petrusewicz” de la Wroclaw (Polonia), după o ușoară accidentare suferită în proba de 50 de metri liber.

Echipa medicală a intervenit imediat, luând decizia de a-l opri din competiție.

Astfel, sportivul legitimat la CS Dinamo nu a mai putut participa la probele de 100 de metri liber și 50 de metri fluture, programate în cea de a doua zi a concursului de la Wroclaw, competiție ce se desfășoară în bazin de 25 de metri, după cum au informat cei de la clubul din „Ștefan cel Mare” prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Potrivit sursei citate, antrenorul lui David Popovici, Adrian Rădulescu, a transmis că este vorba despre o accidentare ușoară, iar decizia retragerii din concurs a venit din motivația de a nu risca anumite probleme mai mari pe viitor.

În finala de la 50 de metri liber, de vineri seara, a făcut sosirea greșit și a resimțit impactul la nivelul cotului. Este cel mai sigur sport dar se mai întâmplă. Echipa medicală a intervenit imediat, iar decizia a fost să-l oprim. Nu ne asumăm niciun risc. Naționalele sunt în două săptămâni, Europenele în șase săptămâni. David s-a antrenat azi de dimineață, va face și după amiază, dar este mai bine să-l protejăm”, a declarat antrenorul său, Adrian Rădulescu,

În prima zi a ”Memorialului Marek Petrusewicz”, David Popovici a cucerit o  medalie de aur, în proba de 200 de metri liber care a avut loc vineri, 27 octombrie.

Elevul antrenorului Adrian Rădulescu a înotat cele opt lungimi de bazin în 1 min 44 sec 08/100. David a mai concurat și la 50 de metri liber. El s-a calificat în finală, cu al cincilea timp.

sursă foto Facebook David Popovici

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Patru copii au fost răniți, după ce un tobogan gonflabil a fost luat de vânt

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: David Popovici