Bărbat reținut de polițiști și trimis în judecată! A lovit un pieton și a fugit de la locul faptei!

de | 02.08.2022 15:29 | Știri, Eveniment, Județean

  • Bărbat reținut de polițiști și trimis în judecată!

 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de părăsirea locului producerii accidentului rutier fără încuviințarea organelor de poliție, și au reținut în data de 1 iulie, un bărbat de 39 de ani, din București.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 26 iulie, în jurul orei 04:30, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 65B, dinspre Autostrada A1 spre Pitești, cel în cauză ar fi accidentat un bărbat, de 60 de ani, ce se deplasa ca pieton, după care și-ar fi continuat deplasarea, fără a anunța evenimentul și fără a opri la fața locului.

Polițiștii argeșeni au reușit să identifice atât autoturismul implicat în eveniment, cât conducătorul autoturismului.

 

După administrarea probatoriului, în ziua de 1 august, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.” transmite IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mașină abandonată – ridicată de polițiștii locali! Proprietarul sancționat

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1

Ultimele articole