anchetaonline.ro

Ministrul Transporturilor anunță: „Primul lot din Sibiu-Piteşti se va da în circulaţie la sfârşitul anului”

de | 30.07.2022 20:53 | Știri, Eveniment, Județean

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a făcut un anunţ, în cursul zilei de vineri, 29 iulie, prin care informează că lotul 1 al autostrăzii Sibiu-Piteşti, de la Sibiu la Boiţa, se va da în circulaţie la sfârşitul acestui an, scrie

Se lucrează bine pe lotul 1 la autostrada Piteşti-Sibiu şi sper ca la sfârşitul acestui an primul lot Sibiu-Piteşti să fie dat în circulaţie, ceea ce ar însemna începutul acestui proiect pe care îl tot avem de 30 de ani noi ca ţară, indiferent de cine a fost la guvernare, cine a fost ministru, şi anume trecerea Carpaţilor cu autostradă. Din toate datele pe care le am acum, lotul 1 Sibiu-Piteşti, de la Sibiu la Boiţa se va da în circulaţie”, a precizat ministrul Transporturilor.

Sorin Grindeanu a ținut să precizeze că la începutul săptămânii viitoare va avea loc semnarea celui mai mare contract pe care CNAIR l-a avut în istorie.

Odată cu semnarea acestui contract, toate cele 5 loturi de la Sibiu la Piteşti vor avea desemnat un câştigător şi vor intra în execuţie. Asta nu înseamnă că proiectele care interesează şi alte regiuni nu vor avansa”, a mai adăugat ministrul Transporturilor.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Salarii mai mici la privat decât la stat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNAIR | Sibiu