Bărbat din Ștefănești, prins că vindea încălțăminte contrafăcută!

de | 08.09.2023 16:29 | Județean, Eveniment

Un bărbat din Ștefănești, în vârstă de 49 de ani, este cercetat într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Mai exact, bărbatul ar fi vândut încălțăminte contrafăcută. Argeșeanul comercializa încălțăminte care avea însemnele unor mărci consacrate, însă oamenii legii au aflat că articolele de încălțăminte nu erau originale.

În acest fel, bărbatul a cauzat un prejudiciu de 1.600 de euro. Potrivit IPJ Argeș, acesta a fost recuperat în totalitate.

Din cercetări s-a stabilit că, în urma unui control efectuat la punctul de lucru al societății administrate de un bărbat de 49 de ani, din Ștefănești, au fost identificate mai multe articole de încălțăminte, care erau expuse spre comercializare, și care, în urma cercetărilor, s-a stabilit că sunt produse contrafăcute.
Pe parcursul cercetărilor, prejudiciul, în valoare de 1.600 de euro, a fost recuperat în totalitate.”, transmite IPJ Argeș

Dosarul în care bărbatul este cercetat a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. El va fi trimis în judecată, riscând să plătească cu ani grei de închisoare sau cu amendă.

foto descriptiv telegrafonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Minorii vor avea conturi pe rețelele de socializare doar cu acordul părinților!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești | Ștefănești

Ultimele articole