Un bărbat a vrut să se arunce de pe un bloc după ce partenera l-a dat afară din casă și l-a amenințat că nu o sa-și mai vadă copiii!

de | 02.10.2023 22:17 | Știri, Eveniment

Pompierii au intervenit asăzi, în cazul unui bărbat care amenința că se aruncă de pe un bloc din Timișoara, după o ceartă cu parteneră.

Trecătorii au fost cei care au făcut apel la 112, după ce un bărbat de 35 de ani a amenințat că se aruncă în gol de pe un bloc cu patru etaje, potrivit Antena 3 CNN.

Motivul pentru a-și pune căpăt vieții a fost o ceartă cu partenera. Femeia l-ar fi dat acasă și l-a amenințat că nu își va mai vedea copiii.

Individul și-a adus cu el și o butelie de gaz și și-a legat o sfoară la gât.

La fața locului au tervenit mai multe echipaje de pompieri, cu o saltea gonflabilă, o scară pentru înălțime și echipa de negociatori din cadrul IPJ Timiș, conform sursei citate.

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un român a fost prins cu o oaie în portbagaj! Animalul era furat de la grădina zoologică din Olanda!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: