Doi bărbați din Câmpulung au fost reținuți, după ce au furat dintr-un supermarket!

de | 29.03.2023 16:57 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au continuat, în cursul zilei de marți, 28 martie, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de furt.

Astfel, din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că doi bărbați, de 41 de ani, respectiv 51 de ani, ambii din Câmpulung, cu antecedente penale ar fi furat, în cursul zilei de 21 martie, cei doi ar fi furat mai multe bunuri dintr-un supermarket din localitatea Stâlpeni.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, în cursul zilei de ieri, după administrarea probatoriului, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv Republica

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Două incendii de vegetație în Argeș – în doar 10 minute! Pericol de propagare la o pădure

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: