Doi bărbați s-au folosit de un card de la serviciu pentru a cumpăra 3.800 de litri de carburant!

de | 02.02.2023 18:56 | Știri, Eveniment, Național

Organele oficiale din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au finalizat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. Dosarul are în vedere săvârșirea infracțiunilor de abuz de încredere, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos (mai multe acte materiale), acces ilegal la un sistem infirmatic (mai multe acte materiale), instigare la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos (mai multe acte materiale) și instigare la acces ilegal la un sistem infirmatic (mai multe acte materiale).

Astfel, din cercetări efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că, un bărbat de 46 de ani, din Deva, care a acționat la începutul lunii decembrie 2018, a intrat în posesie a cardului de alimentare cu carburanți.

Acesta a dispus, în vederea exercitării atribuțiilor de serviciu, fără drept, de acest card, pe care l-ar fi dat fratelui său care, la rândul lui, ar fi determinat un bărbat de 32 de ani, din județul Dâmbovița, să îl folosească, în mod fraudulos.

Acesta a alimentat cu cardul, în cursul lunii decembrie 2018, împreună cu un alt bărbat de 46 de ani, tot din județul Dâmbovița, mai multe autoturisme aparținând unor terțe persoane, cu peste 3800 de litri de carburant.

Prejudiciul cauzat societății în cauză este de 4.643,82 de euro. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv.

Foto Hotnews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonine.ro

Accident rutier în Argeș! O mașină a ieșit de pe șosea!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: