Doi bărbați au mers la mall cu tractorul și plugul! Erau beți criță!

de | 23.01.2023 15:49 | Știri, Eveniment, Național

Doi bărbați din județul Iași, au plecat la mall cu un tractor care avea atașat și un plug la un mall, relatează presa locală. Cei doi au făcut acest gest în jurul orei 22, după ce au consumat băuturi alcoolice la un bar din sat, conform Digi24.

Cei doi chiar au reușit să să treacă cu utilajul de bariera barcării și au parcat tractorul, intrând apoi în mall. Mai mulți oameni au făcut fotografii tractorului parcat și imaginile au fost postate pe Facebook.

După două ore de la eveniment, când cei doi se pregăteau să plece, au fost opriți chiar de către paznicul parcării și poliție. S-a stabilit că pe lângă faptul că șoferul era beat, acesta nu avea nici măcar permis de conducere.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,95mg/litru alcool pur în aerul expirat, potrivit sursei citate. IPJ Iași a deschis dosar penal în cazul șoferului pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.

 

Sursa foto: Cristian Cojocariu / Facebook
– Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A furat mașina de poliție chiar atunci când agenții erau în timpul unei intervenții!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole