Bascov: Beat, un bărbat de 55 de ani a intrat cu mașina în mai multe autoturisme parcate

de | 08.12.2023 16:04 | Județean, Eveniment

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Vizat în acest dosar este un bărbat de 55 de ani, din Bascov.

Potrivit cercetărilor, pe 5 martie, în jurul orei 13:00, bărbatul a fost la un pas de a provoca o tragedie, după ce a ales să conducă beat un autoturism.

Bărbatul a pierdut controlul asupra volanului, în timp ce se deplasa pe strada Păișești Deal, de pe raza localității de domiciliu, intrând în mai multe mașini parcate. Din fericire, evenimentul rutier s-a finalizat doar cu pagube materiale și nimeni nu a fost rănit.

În ziua de 05 martie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au depistat un bărbat de 55 de ani, din Bascov, care a produs un eveniment din care au rezultat doar pagube materiale, pe fondul consumului de alcool, avariind mai multe autovehicule parcate, pe str. Păișești Deal de pe raza localității de domiciliu.”, transmite IPJ Argeș

Rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest a arătat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, șoferul a ajuns la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.  Prin analize de specialitate s-a stabilit că valoarea alcoolemiei depășea limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Însă, în urma inconștienței sale, bărbatul s-a ales cu permisul suspendat și dosar penal.

În prezent, oamenii legii au finalizat cercetările, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv Realitatea de Timiș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Jandarmii argeșeni au oferit copiilor nevoiași ghetuțe noi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov

Ultimele articole