Bătaie din cauza politicii! O tânără a fost agresată de un taximetrist

de | 29.03.2023 09:46 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Bătaie din cauza politicii! O tânără a fost agresată de un taximetrist

Cursă de coșmar pentru o tânără de 28 de ani, care a ajuns să fie bătută de un taximetrist din cauza diferențelor de opinie privind politica.

Totul s-a întâmplat în Brașov, acolo unde femeia a chemat o mașină de taxi pentru a-și conduce mama la un hotel. În timpul cursei, șoferul de 68 de ani a intrat în vorbă cu clientele pe teme politice.

Însă, în urma discuțiilor s-a ajuns la o adevărată ceartă, deoarece taximetristul nu era de acord cu părerile femeilor privind viața politică din România.

Discuțiile în contradictoriu au degenerat în momentul în care cele două femei au ajuns la destinație și s-au dat jos din mașină. După ce a coborât din taxi, tânăra de 28 de ani ar fi trântit ușa autoturismului, gest care l-a enervat la culme pe șofer.

Astfel, acesta a coborât din mașină, a înjurat-o pe femeie și a lovit-o. Potrivit Antena 3 CNN, tânăra a primit un pumn în față și un picior în gambă de la bărbatul de 68 de ani. Mai mult, ea s-a ales cu un dinte spart.

Din fericire, bătaia a fost oprită de un bărbat care se afla în parcarea hotelului, martor la întregul scandal.

Taximetrisul a fost găsit vinovat pentru purtare abuzivă

Cazul a ajuns în instanță, după ce femeia a decis să îl dea în judecată pe șoferul de la firma de taximetrie. Bărbatul a încercat să scape dând vina pe femei, deoarece le-ar fi așteptat zeci de minute la adresa de la care le-a luat, deși parcase mașina într-un loc interzis.

Însă, instanța nu i-a dat dreptate taximetristului, fiind găsit vinovat pentru purtare abuzivă și obligat să plătească o amendă penală de 1.800 de lei. Ulterior, instanța de apel i-a mai dat o lecție omului.

Judecătorii au fost de părere că la vârsta de 68 de ani, bărbatul ar fi trebuit „să fi atins un nivel ridicat în dezvoltarea emoțională, care să îi permită un control ridicat asupra propriilor emoții, și să fi dobândit abilitatea de a identifica cu ușurință soluții de evitare și aplanare a conflictelor”, se arată în motivarea instanței.

Prin urmare, judecătorii Curții de Apel Brașov i-au dublat amenda dată inițial. Acum, bărbatul are de plătit suma de 3.600 de lei.

Foto descriptiv Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Se schimbă legea! Nu ți-ai plătit amenda rutieră? Riști să rămâi fără permis

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: