Bătaie în Pitești! Tânăr de 21 de ani- reținut

de | 03.06.2022 19:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un bărbat din Pitești a primit o bătaie soră cu moartea, în luna mai, de la un tânăr de 21 de ani, tot din Pitești. Cei doi ar fi avut un conflict spontan, în seara zilei de 25 mai, iar discuția în contradictoriu ar fi degenerat.

Astfel, de la ceartă la bătaie nu a fost decât un pas, iar piteșteanul de 21 de ani i-ar fi aplicat mai multe lovituri rivalului său, provocându-i leziuni seriose, omul având nevoie de 3-4 zile de îngrjiri medicale.

Acum, tânărul bătăuș s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe. El a fost reținut pentru 24 de ore.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv Realitatea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteșteancă trimisă în judecată, după ce și-a șantajat amantul cu poze intime

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești