Copiii grădiniței Elite Kids au mers, de 1 Iunie, la Opera Națională București

de | 03.06.2022 19:20 | Pitești, Lifestyle

  • Copiii grădiniței Elite Kids au fost niște fericiți de ziua lor. De 1 Iunie, aceștia au fost la Opera Națională București, acolo unde, timp de două ore, au asistat fermecați la spectacolul ,,Albă ca Zăpada”. Atât de mult le-a plăcut celor mici, mai ales fetițelor pasionate de balet, încât s-au plâns că două ore a fost prea puțin.

,Ne-am dorit să schimbăm puțin registrul și le-am oferit cadou copiilor, cu ocazia zilei de 1 Iunie, o excursie la Opera Națională București. Spectacolul <Albă ca Zăpadă> pus în scenă nu doar că i-a încântat pe princhindei, dar pe această cale au descoperit <o altă lume> în lumea noastră. Lume din care poate chiar ei vor face parte, în viitor! Mulțumim Opera Națională Română pentru un spectacol minunat și pentru primirea călduroasă de care au avut parte copiii! Vom reveni cu proxima ocazie!” este mesajul postat de către reprezentanții grădiniței Elite Kids, pe pagina de Facebook a grădiniței.

Cei mici i-au fermecat pe reprezentanții Operei Române, care nu se așteptau să aibă spectatori atât de tineri și de receptivi. Fotografii cu micuții argeșeni au fost postate pe pagina de socializare a instituției.

Despre Elite Kids

EliteKids este o grădiniţa privată autorizată. Este situată pe Str. Războieni nr. 35C, într-o zonă linistită, ferită de zgomotul provocat de traficul intens al oraşului.

Grădiniţa are o capacitate instituţională de aproximativ 80 de locuri, având un program zilnic de la 7.00 la 18.00, împărţit pe pachete educaţionale distincte, cu respectarea curriculum-ului preşcolar. Personalul de predare, îngrijire şi supraveghere este unul calificat cu studii de specialitate în domeniul practicat.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Elite Kids | Grădinița Elite Kids | Războieni