Piteșteancă trimisă în judecată, după ce și-a șantajat amantul cu poze intime

de | 03.06.2022 17:55 | Știri, După subiect, Eveniment, Pitești

INFORMAȚII NOI

Piteșteanca de 36 de ani care în luna aprilie și-a șantajat amantul că va face publice imagini intime cu el, iar în acest fel îi va pricinui necazuri în familie, a fost trimisă în judecată. Amintim că femeia îi ceruse omului suma de 2.500 de lei, însă el nu s-a lăsat păcălit și a anunțat polițiștii.

În ziua de 13 aprilie, oamenii legii au organizat un flagrant, ira femeia a fost prinsă și reținută pentru 24 de ore. Ulterior, asupra acesteia a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Știre inițială

Despre bărbați care șantajează femei cu imagini intime am tot auzit, în ultima perioadă, devenind situații aproape clișeice, dar despre femei care să aibă aceleași îndeletniciri, auzim mai rar.

Astfel, o piteșteancă de 36 de ani, a decis să fie ea cea care aplică această metodă unui bărbat și l-a amenințat pe respectivul că dacă nu îi oferă suma de 2.500 lei va divula informații despre el și va distribui anumite imagini cu caracter … privat.

Bărbatul nu s-a lăsat păcălit și a apelat la ajutorul oamenilor legii, piteșteanca fiind prinsă în flagrant. Se pare că cei doi ar fi avut o relație amoroasă, deși bărbatul era căsătorit.

Ea a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentată Parchetului cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În ziua de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, și, în urma unei activități de prindere în flagrant, au reținut o femeie de 36 de ani, din Pitești.
Din cercetări s-a stabilit că femeia ar fi pretins unui bărbat suma de 2.500 de lei, pentru a nu divulga informații și a nu distribui imagini cu caracter privat.
Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv România tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Polițist la muncă, hoț în timpul liber! Agent prins furând dintr-un supermarket

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: