Bătrân din Pitești – prins conducând beat la 8 dimineața, prin oraș!

de | 22.05.2023 21:24 | Eveniment, Pitești, Știri

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat, în cursul zilei de 21 mai, în jurul orei 08:00, piteștean în vârstă de 60 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Calea Craiovei din municipiul Pitești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul, care se afla sub influența alcoolului la volanul autoturismului în dimineața respectivă, a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultând, astfel, o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept

de circulație.

Mai mult de atât, un alt piteștean a fost depistat în cursul aceleași zile, băut la volan, în Pitești.

Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, care conducea, în jurul orei 18:30, un autoturism pe bld. Nicolae Bălcescu din municipiul Pitești.

Și acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

foto descriptiv ziaruldepenet.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un administrator din Argeș, de 28 de ani – trimis în judecată pentru evaziune fiscală!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Calea Craiovei | Nicolae Bălcescu | Pitești

Ultimele articole