Moarte suspectă în cazul femeii din Mioveni!

de | 08.06.2022 12:45 | Știri, Eveniment, Județean, Mioveni

Deznodământ tragic pentru femeia de 78 de ani prăbușită aseară, în Mioveni, de la etajul 2 al unui bloc de pe strada Mihai Eminescu.

Aceasta a pierdut lupta cu moartea în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Argeș, în cursul serii, la aproximativ două ore după ce a fost adusă, cu multiple leziuni, de către un echipaj SAJ solicitat să intervină.

La momentul respectiv, bătrânica era conștientă, dar nu a supraviețuit leziunilor provocate din căderea de la înălțime.

În urma tragediei, oamenii legii au deschis dosar penal de moarte suspectă. Din primele cercetări, se pare că femeia s-ar fi aflat singură în locuință în momentul în care s-a prăbușit de la etaj.

Aceasta are un fiu, care locuia cu ea. La momentul respectiv, se pare că bărbatul nu era acasă.

Nu se știe cu exactitate cum s-a produs tragedia, dar polițiștii iau calcul mai multe variante, printre care și cea a unui act suicidal.

Cu toate acestea, membrii familiei spun că femeia nu a mai avut tentative de sinucidere în trecut, iar nimeni nu își explică ce ar fi putut să o facă pe aceasta să își ia viața.

Urmează ca ancheta să stabilească în mod exact în ce circumstanțe a avut loc nefericitul eveniment.

Foto descriptiv


 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

La scăldat în fântânile din centrul Piteștiului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | SMURD

Ultimele articole