O bătrână din Nemț a fost condamnată la închisoare după ce a trecut strada fără să se asigure!

de | 30.09.2023 16:04 | Știri, Eveniment

O bătrână în vârstă de 84 de ani, care a trecut strada fără să se asigure, ilegal, are acum sechestru pe casa de chirpici și trebuie să plătească daune în valoare de 170.000 euro.

Șoferul care a încercat să o evite a lovit puternic o altă mașină în care se aflau o mamă în vârstă de 38 de ani și fiul ei de 18 ani, potrivit Antena 3 CNN.

În urma evenimentului, trei oameni au murit.

Acum, femeia are de plătit daune în valoare de 170.000 de euro, după ce judecătorii au decis că este vinovată și au condamnat-o pentru ucidere de inculpă la 3 ani de închisoare cu suspendare și la 90 de zile de muncă în folosul comunității, dar ea locuiește într-o casă cu chirpici.

Totodată, judecătorii au obligat-o pe bătrână la plata a 170.000 de euro către rudele victimelor, conform sursei citate.

 

 

Descriptiv.

ziarulincomod.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cinci copii care nu au avut bani să achite comanda, au distrus mașina unui livrator!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole