Cinci copii care nu au avut bani să achite comanda, au distrus mașina unui livrator!

de | 30.09.2023 13:59 | Știri, Eveniment

Cinci minori, cu vârste între 13 și 16 ani, din Ploiești, județul Prahova, au distrus mașina unui livrator, pentru că nu aveau bani să plătească comanda.

Copiii au spart luneta mașinii livratorului.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a sunat la Poliția din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești, pentru a sesiza un conflict verbal pe care l-a avut o persoană, în timp ce se afla pe strada Fabricilor.

Bărbatul s-a întâlnit cu cinci tineri, doi băieți și trei fete cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, pentru a livra o comandă, conform Antena 3 CNN.

Cum minorii nu au putut achita întreaga comandă,aceștia i-au spart luneta mașinii, iar apoi au fugit de la fața locului.

În urma verificărilor efectuate de polițiști i-au identificat și depistat, pe cei 5 minori, din municipiul Ploiești.

Copiii au fost duși la sediul unității de poliție pentru a fi audiați.

Astfel, părinții copiilor au fost sancționați cu o amendă în valoare de 500 de lei, pentru fiecare minor, potrivit sursei citate.

foto descriptiv informatiata.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O fetiță de 5 ani a fist trimisă acasă de medici, după ce i-au recomandat doar un unguent

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole