O fetiță de 5 ani a fost trimisă acasă de medici, după ce i-au recomandat doar un unguent. Copila avea mâna ruptă

de | 30.09.2023 11:06 | Știri, Eveniment

Un caz revoltător a avut loc în Alba Iulia. Un copil în vârstă de 5 ani, care și-a rupt mâna, a fost trimis acasă de medici după ce i-au recomandat doar un unguent pentru dureri, deși îi făcuseră radiografie.
Părinții au dus fetița la Sibiu, unde medicii au stabilit că mâna este fracturată și trebuie pusă în ghips, conform Digi24.

Copilul le-a spus medicilor de la spital că are dureri insuportabile la mână.

După ce i-a fost făcută o radiografie, pediatrul a constatat că e vorba de o contuzie, așa că le-a cerut medicilor să cumpere un unguent și să o maseze.
De asemenea, acesta le-a recomandat părinților ca, în cazul în care durerile continuă, să ducă fetița la Sibiu, unde e medic de specialitate.
A doua zi aurerile au devenit și mai mari, așa că părinții au dus copilul la spitalul din Sibiu, acolo unde un medic de a constatat că copilul are fractură și i-a pus mâna în ghips.

Părinții au cerut explicații medicilor de la Alba Iulia, potrivit sursei citate.

 

 

Foto Observator

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O familie se află în stare gravă la spital, după ce casa în care locuiau a explodat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole