”Cioburi de oglindă”, cu Maia Morgenstern, la Sinagoga din Pitești!

de | 30.09.2023 12:12 | Lifestyle, Pitești

Spectacolul de muzică și poezie Cioburi de oglindă”, ce a reunit artiști de prestigiu, creatori și iubitori de cultură, s-a desfășurat vineri într-un spațiu special: la Sinagoga din Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Sinagoga din Pitești – un spațiu public special, încărcat de istorie și semnificație culturală, unde oamenii s-au adunat, întotdeauna, pentru rugăciune, reflecție și pentru a împărtăși tradiții și valori – a găzduit, ieri, 29 septembrie, o manifestare deosebită: spectacolul de muzică și poezie Cioburi de oglindă”, ce a reunit artiști de prestigiu, creatori și iubitori de cultură,k a adnunțat administrația locală din Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

La eveniment au participat și reprezentanți ai municipalității piteștene, care, prin parteneriat, continuă să onoreze această moștenire și să încurajeze dialogul și colaborarea în comunitatea noastră.Eforturile depuse de Asociația Culturală „D.G. Kiriac” Pitești, de Comunitatea Evreilor din Pitești și de toți cei implicați în organizarea acestui eveniment sunt meritorii, având un scop nobil: de a celebra diversitatea culturală și de a ne uni în spiritul înțelegerii și al armoniei!”, arată administrația municipală. ”Cioburi de oglindă” este un spectacol de muzică și poezie, cu Maia Morgenstern, Marius Călugărița, Paul Ballo, Mihai Murariu, Mihai Pintenaru, Antonela Bârnat, Amanda Aprotosoaei și Corina Băjenar.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Festival de reconstituire antică la Castrul Roman Jidova. Diseară are loc bătălia dintre legiunile romane și cele barbare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești