Băut și cu permisul anulat, un argeșean de 66 de ani a fost prins la volanul unei mașini fără RCA! A ajuns după gratii!

de | 08.05.2024 18:09 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 66 de ani, din Rătești, a ajuns după gratii în cea de-a treia zi de Paște, după ce a dat dovadă de inconștiență maximă.

Pe 4 mai, în sâmbăta Paștelui, după ce a consumat alcool, bărbatul s-a urcat la volanul unei mașini și a plecat la plimbare. Cursa i-a fost întreruptă pe strada Gemenii din comuna Bradu, unde a fost tras pe dreapta de către polițiștii Serviciului Rutier Argeș.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că pensionarul are dreptul de a conduce anulat. Mai mult decât atât, el se afla și sub influența alcoolului, iar mașina pe care o conducea nu avea poliță de asigurare obligatorie auto valabilă.

În urma testării cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără drept, iar pe 7 mai, după administrarea probatoriului, bărbatul din Rătești, aflat în stare de recidivă, a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, argeșeanul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto descriptiv ziaruldepenet.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție în trafic! Sunt anunțate transporturi agabaritice pe A1 și DN7

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Rătești

Ultimele articole