(Video) A făcut anunțul! Ion Georgescu: ”Vă propun pentru 9 iunie 2024 Alin Călinescu și echipa lui de consilieri”

de | 08.05.2024 19:06 | Mioveni, Importante, Politic

Iată că a venit și momentul mult așteptat: fostul primar de la Mioveni, Ion Georgescu, a anunțat oficial pe cine susține la alegerile locale din 9 iunie: ”Vă propun pentru 9 iunie 2024 Alin Călinescu și echipa lui de consilieri”.

În prima parte a lunii aprilie Ion Georgescu a ieșit public pe pagina de Facebook cu o declarație filmată. Încă de atunci Georgescu le mulțumeea cetățenilor care l-au susținut în toate momente grele din viața sa, dar nu îi uită pe foștii colegi, cărora le transmite să nu îi mai asocieze numele “cu partidul și cu dumnealor”. Tot atunci Ion Georgescu anunța: ”Referitor la alegerile din 9 iunie, am să revin foarte curând cu un comunicat, în care am să vă explic ce voi face în perioada următoare.

Sursă foto: screenshot Facebook Georgescu Ion

Iată că a venit momentul și fostul primar a făcut anunțul: ”Vă propun pentru 9 iunie 2024 Alin Călinescu și echipa lui de consilieri”.

Puteți citi mai jos mesajul fostului primar Ion Georgescu:

”Hristos a Înviat!

Am revenit după sărbătorile pascale cu mai multe amănunte referitoare la persoana mea și viitorul meu.

În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru susținerea pe care mi-ați acordat-o, mi-o acordați și solicitările de a candida pentru un nou mandat.

Am luat hotărârea de a nu candida.

Sunt la curent cu tot ce este în spațiul public. Nu am să comentez și am să vă las pe dumneavoastră să trageți singuri concluziile.

În ultima perioada, dumneavoastră, locuitorii orașului Mioveni, îmi solicitați să dăm crezare tinerilor, să punem accent pe tineri. După 24 de ani de colaborare administrativă și în slujba dumneavoastră am să vin cu o propunere pentru un tânăr ancorat în proiectele orașului Mioveni care a făcut parte din echipa mea. Vă propun pentru 9 iunie 2024 Alin Călinescu și echipa lui de consilieri, o echipă socio – profesională, cu o paletă largă în spectrul economic al orașului Mioveni.

Dacă în cei 24 de ani de zile dumneavoastră ați avut încredere în mine – sunt de acord că se putea mai mult – vă rog să aveți încredere în propunerea și în susținerea pe care o am față de Alin Călinescu și echipa lui. Este persoana și echipa care va putea continua proiectele pe care le-am început și care se vor derula pe termen scurt, mediu și lung. Am încredere în Alin Călinescu. Am încredere în echipa lui și vă rog, pe 9 iunie, prin votul dumneavoastră, să-i dăm gir acestei echipe tinere pentru orașul Mioveni.

Vă mulțumesc și am încredere în dumneavoastră.”

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Alin Calinescu și screenshot Facebook Georgescu Ion.

Sursă video: Facebook Georgescu Ion.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Ion Georgescu, mesaj pentru foștii colegi: „Să nu mai asocieze numele meu cu partidul și cu dumnealor!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alin Călinescu | Ion Georgescu

Ultimele articole