Beat și fără permis, pe străzile din Argeș! Ce a pățit un constănțean

de | 01.05.2022 14:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Argeșenii pleacă la mare de 1 Mai, iar constănțenii vin la noi. Însă, nu putem admite că suntem onorați de faptul că aceștia lasă plaja și Marea Neagră pentru plaiurile muntenești, dacă unii dintre ei reprezintă adevărate pericole pe străzile din județul nostru.

Astfe, un constanțean de 39 de ani, a fost prins de polițiștii argeșeni, în timp ce se deplasa la volanul unei mașini, în localitatea Shitu Golești, fără a avea permis de conducere.

Mai mult decât atât, oamenii legii l-au verificat pe bărbat cu aparatul etiloest, iar în urma testării a reieșit că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. Omul a fost sancționat cu o amendă în valoare de 1305 lei privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, în urma faptei sale, constanțeanul s-a ales cu dosar penal. Cercetările continuă pentru a se stabili împrejurările în care fapta sa a fost săvârșită.

Nici argeșenii nu s-au lăsat mai prejos, în weekendul de 1 mai, mulți dintre ei alegând să urce la volanul mașinii, după ce s-au „distrat” puțin mai mult decât ar fi trebuit, consumând alcool.

Este și cazul unui bărbat de 38 de ani, din Câmpulung, care a fost prins de oamenii legii pe raza localității de domiciliu. Mai mult, șoferul nu a dorit să fie transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Prin urmare, acestuia i-a fost întocmit dosar penal.

Cu dosar penal s-a ales și un bărbat de 57 de ani, din Vulturești, care a fost depistat de polițiști în orașul Mioveni, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În ziua de 30 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat de 57 de ani, din Vulturești, care conducea un autoturism, pe raza orașul Mioveni, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

În total, în acest weekend, polițiștii din cadrul Seriviciului Rutier Argeș și cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au aplicat aproape 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 60.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute, în în vederea suspendării dreptului de circulație, 25 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

 

Foto descriptiv: Pinterest

 

Cum se pregătesc polițiștii din Argeș pentru a se lupta cu infractorii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș | Marea Neagră | Mioveni

Ultimele articole