Constantin Bebe Cotimanis, invitat la Conferințele Filarmonicii Pitești  

de | 26.03.2024 16:00 | Lifestyle, Pitești

Vineri, 29 martie Filarmonica Pitești organizează la Centrul Multifuncțional, o nouă ediție a conferințelor-recital ale Filarmonicii Pitești. Evenimentul este programat pentru ora 19:00.

Tema ediției de vineri seara este „Poezia Muzicii” iar actorul Constantin Bebe Cotimanis este invitatul lui Mădălin Voicu Jr.

În cadrul evenimentului atât moderatorul, cât și invitatul vor avea intercalate și momente artistice, transmit reprezentanții instituției.

Constantin Cotimanis

Mădălin Voicu Jr este pianist de succes, cu multe concerte si recitaluri în țară și în străinătate. Este și pianist corepetitor la Opera Națională București (direcția de balet).

Madalin Voicu jr - Constantin Bebe Cotimanis, invitat la Conferințele Filarmonicii Pitești  

Constantin Bebe Cotimanis este un artist îndrăgit atât de iubitorii teatrului și ai cinematografiei, cât și ai serialelor de televiziune, rolurile interpretate magistral fiind greu de uitat.

„Paranoia”, „Triunghiul morții”, „Asfalt tango”, „Hotel de lux”, „Între chin și amin” sunt doar câteva dintre filmele în care îndrăgitul actor a excelat.

Pentru rolul din filmul lui Toma Enache, „Între chin și amin”, a obținut premiul pentru cel mai bun actor secundar într-un film străin la „North Europe International Film Festival” (Londra, 2020).

Constantin Cotimanis

Fost jurat la „Românii au talent”, a fost ani la rând vocea  emblematică a postului Pro Tv, din 2020 devenind vocea postului Prima Tv.

Reamintim de asemenea că artistul Constantin Bebe Cotimanis a fost și director al Teatrului „Alexandru Davila” Pitești.

filarmonica-pitesti concert

Toți cei interesați de eveniment pot fachiziționa bilete de la casa de bilete a instituției dar și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 10 lei.

De precizat faptul că abonații Filarmonicii Pitești își păstrează locurile.

 

Foto: Filarmonica Pitești

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dr. Adrian Tase: Cardiologii japonezi consideră că ne aflăm în fața unei pandemii de insuficiență cardiacă

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești