Benzina a scăzut sub pragul de 8 lei!

de | 18.07.2022 14:59 | Știri, Eveniment, Național

Litrul de benzină a coborât, pentru prima dată în ultimele 2 luni, sub pragul de 8 lei.

Din păcate, fericirea nu este la fel de mare pentru toată lumea, deoarece acest lucru s-a întâmplat în cadrul unei singure stații de carburanți. Este vorba despre o benzinărie Petrom, de pe strada Dr. Herescu Petre, din București.

Suma a ajuns sub 8 lei/l după ce a avut loc o ieftinire de 4 bani/l efectuată, în această duminică, de liderul pieței. În această benzinărie, prețul a ajuns la 7.98 lei/l după ce a fost aplicată reducerea de 50 de bani. Ultima dată când prețul carburanților în România a fost mai mic de 8 lei/l a fost în urmă cu mai mult de 2 luni, pe data de 17 mai. Acesta putea fi găsit doar la unele stații Lukoil, unde era afișat prețul de 7.99 lei/l.

Foto descripiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ALERTĂ ANM! „Căldura roșie” – Apocalipsa meteo anunțată pentru 2050 va avea loc această săptămână!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole