ALERTĂ ANM! „Căldura roșie” – Apocalipsa meteo anunțată pentru 2050 va avea loc această săptămână!

de | 18.07.2022 14:33 | Știri, Eveniment, Național

O prognoză meteo, realizată în urmă cu doi ani, de către meteorologii britanici numită și „Căldura roșie” va începe chiar din această săptămână. Ea era „programată“, în mod ipotetic, pentru anul 2050, însă, din păcate, clima a avut alte planuri. Ea este o urmare a valului de căldură fără precedent care a lovit deja Europa în această perioadă, informează CNN.

Prognoza meteo emisă, în urmă cu doi ani, de către meteorologii de la Institutul Național de Meterologie al Marii Britanii a fost la început, doar sub ideea unui „scenariu climatic”, ea fiind „programată” peste 30 de ani. Predicția oamenilor de știință a fost una estimativă, care avea la bază data de 23 iulie 2050.

Din păcate, însă, realitatea este cu totul alta. Modelul creat pentru data de 23 iulie 2050 va avea loc pe 19 iulie 2022, cu 28 de ani mai devreme.

 

Sursa Foto ZiarMM

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Sportiv de 46 de ani din Argeș -Infarct după o expediție în Munții Ceahlău!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Europa