Sportiv de 46 de ani din Argeș- infarct după o expediție în Munții Ceahlău!

de | 18.07.2022 13:44 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Experiență tragică pentru un fost sportiv argeșean de performanță, care a făcut infarct, în munții Ceahlău, în timpul unei expediții organizată împreună cu familia sa.

Evenimentul care a presupus intervenția de urgență a echipelor Salvamont din Neamt s-a întâmplat în weekend, în zona cabanei Fântânele, din masivul Ceahlău.

facebook drumetie - Sportiv de 46 de ani din Argeș- infarct după o expediție în Munții Ceahlău!

Marius Dobrescu, originar din Câmpulung, se afla acolo cu soția și copilul său. A acuzat, timp de mai multe ore, dureri în zona toracică, dar nu a vrut să coboare, alegând să rămână la cabană, în timp ce femeia și copilul au continuat expediția.

Șeful Serviciului Salvamont Neamț, Raul Papalicef, a povestit pentru jurnaliștii Ancheta faptul că bărbatul și familia acestuia au sunat abia la ora 14:00 la numărul de urgență 112, fiind găsit de salvamontiști în stare gravă. Cu toate acestea, fostul sportiv, în vârstă de 46 de ani, a acceptat cu greu să fie predat la Ambulanță.

drumetie - Sportiv de 46 de ani din Argeș- infarct după o expediție în Munții Ceahlău!

El le-a povestit că se știe complet sănătos, fără complicații care i-ar putea pune viața în pericol.

Cu toate acestea, realitatea copleșitoare a fost alta: aceea în care argeșeanul a suferit un infarct miocardic acut. A fost nevoie de resuscitarea sa pe drumul către spitalul din Bicaz.

De la Bicaz, acesta a fost transportat în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ, de unde a fost trimis mai departe către Spitalul de Boli Cardiovasculare din Iaşi.

 

Sursa foto: Facebook Salvamont Neamt | Dobrescu Marius

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mircea Diaconu crește cai de echitație în gospodăria natală de la Vlădești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Salvamont

Ultimele articole