La bazinul Trivale s-a suplimentat numărul de salvamari pe weekend!

de | 18.07.2022 13:32 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

  • S-a suplimentat numărul de salvamari la bazinul Trivale!

Viața unui băiat s-a curmat tragic la bazinul din Trivale. Acesta a murit în condiții misterioase după ce a ajuns în apă și a fost scos prea târziu la suprafață.

În urma acestei tragedii, Primăria Municipiului Pitești, care are în administrare baza sportivă, a decis noi măsuri pentru siguranța beneficiarilor.

inecat salvamari

Foto Adevărul

 

A doua zi după nefericitul incident, primarul Cristian Gentea a făcut o ședință pe repede înainte, la care a chemat inclusiv firma de salvamari.

 

Am cerut salvamarilor să suplimenteze numărul personalului în zilele de sâmbătă și duminică. În plus, Poliția Locală va fi prezentă mereu la bazin pentru a preîntâmpina diverse situații nedorite.

Municipalitatea este bine pregătită. Bazinele au sistem de recirculare permanentă a apei, adâncimea bazinelor este afișată în locuri vizibile. De asemenea, am achiziționat șezlonguri noi și umbrele, pe care le vom închiria. Până acum, firmele cu terase se ocupau de șezlonguri, însă am considerat că este mult mai bine să ne ocupăm tot noi.”, a explicat primarul Gentea măsurile luate.

 

Mai multe informații legate de acest subiect puteți citi pe anchetaonline.ro:

S-a finalizat necropsia băiatului înecat în Trivale! Sunt așteptate analize toxicologice și biologice!

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Trivale

Ultimele articole