Drogheriile DM recheamă în magazine un accesoriu pentru bebeluși

de | 18.07.2022 13:31 | Știri, Județean, Lifestyle

Drogheriile DM recheamă, din motive de siguranță un accesoriu destinat bebelușilor. Este vorba de lanțul pentru suzetă marca Babylove. Loturile afectate sunt 𝐏𝐎 𝟓𝟒𝟔𝟎, 𝐏𝐎 𝟓𝟓𝟑𝟕 𝐬̦𝐢 𝐏𝐎 𝟓𝟓𝟑𝟖.

”Din cauza unor neregularități ale materialului la cârligul de prindere al lanțului, elemente mici se pot desprinde de pe cârligul de plastic ce pot fi înghițite de către cei mici. Rugăm clienții să NU folosească produsele afectate și să le returneze în drogheriile dm, 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐝𝐚𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝟑𝟏.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟐, sigilate sau desigilate, iar banii vor fi rambursați chiar și fără prezentarea bonului fiscal. Calitatea produselor reprezintă pentru noi cea mai mare prioritate. Regretăm acest incident și ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri.”, este anunțul oficial transmis de către reprezentanții lanțului nemțesc de drogherii. 

După data menționată produsele nu vor mai fi acceptate

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: