anchetaonline.ro

Benzinăriile din Argeș care alimentau aer în loc de combustibil!

de | 11.08.2022 10:55 | Știri, Eveniment, Județean

Un control amănunțit a fost făcut de către Inspectorii de la Protecția Consumatorilor Argeș la mai multe benzinării din județ, printre care și la la benzinăria Fuel One din Căteasca, unde pompele nu conțineau combustibil, ci aer.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, în data de 10.08.2022, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Argeș din cadrul Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia, a desfășurat o acțiune de control la stația Fuel One din Căteasca, județul Argeș.

Situația prezentată se referea la faptul că o pompă de combustibil funcționa în continuare, deși rezervorul corespunzător era gol, și contoriza costul așa-zisei cantități de combustibil livrate, ca și când ar fi fost distribuită în mod real”, prezintă un comunicat ANPC.

 

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Salvamont Argeș a salvat o turistă din calea viiturii!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: