anchetaonline.ro

Măsuri de ordine publică pentru meciul FC Argeș Pitești – FCU Craiova 1948!

de | 11.08.2022 10:04 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de mâine, vineri, 12 august, începând cu ora 21.30, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura mai multe măsuri de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele FC Argeș Pitești – FCU Craiova 1948, care va avea loc pe Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin”.

Astfel, atât Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, dar și alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor lua măsuri de siguranță pentru suporteri pe toată durata meciului de fotbal, aflându-se în imediata apropiere a arenei sportive.

Accesul în stadion se va face începând cu ora 19:30, doar pe bază de bilete sau invitații.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului sportiv, adresăm spectatorilor următoarele recomandări:

– să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă;

– părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de organizator. Pentru a evita producerea unor incidente, recomandăm suporterilor să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la arena sportivă, să nu se implice în acte care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de agresivitate verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Vă mulțumim tuturor pentru înțelegerea manifestată față de măsurile de siguranță luate pentru desfășurarea acestui eveniment sportiv!”, anunță IJJ Argeș.

 

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Salvamont Argeș a salvat o turistă din calea viiturii!

Citește articolele pe același subiecte: Craiova | Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: