Biciclist beat, lovit de mașină! A ajuns la spital

de | 03.04.2023 17:38 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Biciclist beat, lovit de mașină! A ajuns la spital

Un biciclist a ajuns la spital după ce a fost lovit de mașină, luni, în localitatea Albota. Evenimentul rutier s-a produs pe DN 65.

Potrivit oamenilor legii, victima, un bărbat de 73 de ani, din Pitești, se deplasa pe carosabill, pe lângă bicicletă atunci când a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din Stolnici.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul de 73 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul nu se afla sub influența alcoolului, potrivit testării cu aparatul etilotest.

Bătrânul de 73 de ani a suferit leziuni, fiind transportat la spital pentru îngrjiri medicale.

Oamenii legii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș: I-au furat o oaie și au fugit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: