MAT. Informații pentru beneficiarii programului Start-Up Nation România

de | 03.04.2023 17:28 | Știri, Economic, Național

Vești bune pentru beneficiarii programului Start-Up Nation România. Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) anunță că începând de astăzi, 03 aprilie, transmite noi notificări de acceptare de principiu la finanțare pentru beneficiarii programului Start-Up Nation România (Pilonul I), în intervalul RUE 1-5.000.

Potrivit informării publicate pe pagina de Facebook a MAT în urma admiterii cererii de finanțare, aferentă formularului de înscriere, și primirii ”Deciziei privind acceptarea de principiu la finanțare”, aplicanții vor avea de respectat următorii pași:
1. accesarea aplicației în vederea descărcării acordului de finanțare;
2. semnarea acordului de finanțare, cu semnătură electronică;
3. reîncărcarea documentului semnat;
4. transmiterea acestuia în aplicație, împreună cu dovada cofinanțării (extras de cont bancar, scrisoare de aprobare a creditului sau contract de credit).

Documentele vor fi transmise în maximum 20 zile de la data primirii deciziei privind admiterea la finanțare, sub sancțiunea respingerii la finanțare. ”Astfel, rugăm aplicanții să urmărească permanent contul creat pe platforma granturi.imm.gov.ro, precum și informațiile referitoare la program, publicate pe site-ul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, pentru a se asigura de respectarea termenelor procedural”, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook MAT.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Spitalul de stat Mioveni și povestea sa de succes

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Turismului

Ultimele articole