Biletul este de 5 lei. Concerte educative la Filarmonica Piteşti

de | 25.09.2023 12:21 | Pitești, Cultură

Consilierii educativi școlari sunt așteptați la sediul Filarmonicii din Pitești pentru a înscrie şcoala pe care o reprezintă la concertele educative care se vor realiza în zilele de marţi, la orele 11.00, respectiv 12.00. Prețulș unui bilet este de 5 lei.

Unul dintre obiectivele specifice ale Filarmonicii Piteşti este atragerea şi formarea publicului tânăr, iar în vederea formării viitorului public, Filarmonica Piteşti a organizat, în fiecare an, concerte educative.

”Și în 2023 dorim să organizăm asemenea evenimente pentru elevi. În acest sens, Filarmonica Piteşti îi aşteaptă pe consilierii educativi să înscrie şcoala pe care o reprezintă la concertele educative care se vor realiza în zilele de marţi, la orele 11.00, respectiv 12.00”, transmit reprezentanții Filarmonicii Pitești. Programările se fac la sediul instituţiei, persoană de contact Mihaela Matei, secretar relaţii publice Filarmonica Piteşti, telefon 0248.220.111.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Filarmonica Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală anunțate de Centrul Cultural Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești

Ultimele articole