anchetaonline.ro

Blocaj pe Autostrada Soarelui! Coadă de zeci de kilometri

de | 12.07.2022 20:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Este blocaj pe Autostrada Soarelui, din cauza TIR-urilor care aduc cereale din . Situația este întâlnită pe zeci de kilometri, la intrare în portul Constanța.

TIR-urile sunt încărcate cu grâu din Ucraina și așteaptă ca marfa să fie descărcată în Portul Constanța, având în vedere că portul este blocat din cauza războiului din Ucraina.

Despre această situație a aflat și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care spunea, în urmă cu 5 zile, că vor fi găsite cât mai repede soluții pentru a scăpa de blocajul tirurilor din zona respectivă.

În urma discuțiilor, de astăzi (7 iulie n.r), dintre delegația Ministerului TransporturiIor și directorul general al Portului Constanța, Florin Goidea, cât și în urma deplasării în teren, s-au identificat două suprafețe în interiorul Portului care pot fi utilizate ca spații de parcare pentru tiruri în vederea defluirii traficului. Mai mult, s-a luat decizia ca, săptămâna viitoare, managementul Portului să prezinte un calendar asumat pentru realizarea unui Studiu de Fezabilitate având ca scop dezvoltarea unei parcări de capacitate mare (de peste 800 de locuri) în exteriorul Portului. Aștept o mobilizare și o execuție cât mai rapidă pentru realizarea acestor lucrări!”, a scris Sorin Grindeanu, în urmă cu câteva zile, pe Facebook.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Bărbat găsit căzut în stradă

Citește articolele pe același subiecte: Odesa | Ucraina
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: