La Bogați. Cursurile în Școala Gimnazială ”Radu cel Mare” vor începe în condiții normale

de | 07.05.2024 10:37 | Rural, Administrație, Politic

Primarul de la Bogați, Ion Gîrleanu, anunță cetățenii din localitate că elevii vor începe școala în condiții normale la școlile lor, fără alte modificări ale programului. Aceste lămuriri vin în contextual în care au existat unele neînțelegeri.

”Dragi consăteni,

Având în vedere neînțelegerile create cu privire la începerea cursurilor în Școala Gimnazială Radu cel Mare, vă aduc la cunoștință faptul că acestea vor începe în condiții normale, atât în Școala Bogați cât și în Școala Suseni, neexistând modificări de program sau locație”, a transmis primarul de la Bogați, Ion Gîrleanu, pe pagina de Facebook.

De asemenea, vă reamintim că la începutul lunii aprilie primarul Ion Gîrleanu anunșța că au început lucrările la proiectul ”Creșterea eficienței energetice în Școala Gimnazială Radu cel Mare”, lucrări în valoare de 18 miliarde (lei vechi).

Proiectul presupune lucrări de: anveloparea clădirii, panouri fotovoltaice, schimbarea termopanelor, schimbarea instalațiilor electrice și a surselor de căldură etc. Iar la toate acestea se mai adaugă și o stație de reîncărcare mașini electrice care va fi folosită inclusiv pentru microbuzul electric așteptat. Încă de atunci, primarul Ion Gîrleanu anunța că aceste lucrări se vor desfășura în așa fel încât să nu afecteze programa școlară.

Copiii din comuna Bogați se vor putea bucura de condiții îmbunătățite create prin implementarea acestui proiect probabil la începerea anului școlar 2024-2025.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Ion Gîrleanu

Citiți, de asemenea, pe anchetanline.ro:

O nouă victorie a autorităţilor din Bogaţi în războiul cu fostul furnizor de apă din comună

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Comuna Bogați | Ion Gîrleanu

Ultimele articole