BRADU. Informații legate de activitatea serviciului de ecarisaj transmise de primarul Dan Stroe

de | 08.04.2024 12:00 | Județean, Lifestyle

  • Informații de interes pentru locuitorii comunei Bradu!
Deoarece primarul Dan Stroe a primit numeroase mesaje atât în spațiul public cât și în cel privat cu privire la activitatea serviciului de ecarisaj din comuna Bradu acesta a dorit să facă câteva lămuriri asupra acestei activități:
Iată ce a transmis primarul comunei Bradu:
1. Serviciul de ecarisaj a fost înființat pentru a veni în sprijinul cetățenilor, având în vedere situația câinilor fără stăpân ce s-au înmulțit alarmant în ultima perioadă!
2. Primăria Bradu are contract cu adăpostul municipiului Pitești, acolo unde vor fi duși câinii după capturare.
3. Animalele capturate vor fi îngrijite conform normelor aflate în vigoare, având în vedere contractul încheiat cu adăpostul municipiului Pitești.
Bradu-lista
De precizat că în prezent în comuna Bradu se află în derulare o amplă campanie de sterilizare și microcipare GRATUITĂ.
Această campanie se desfășoară lunar, până în luna Noiembrie, conform programului afișat.
Primăria Bradu a făcut toate demersurile necesare în vederea soluționării acestei situații însă, responsabilizarea cetățenilor în privința abandonului de animale NU o putem face!
Ține de noi, de fiecare brădean în parte, să respectăm legea, precum și să ne respectăm comunitatea!”, a mai transmis Dan Stroe pe pagina de socializare. 

Foto: Facebook Dan Stroe

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu

Ultimele articole