Bradu. Investițiile pe „Anghel Saligny” progresează: se lucrează pe 8 străzi din cele 14 prinse în proiect

de | 05.11.2023 19:01 | Județean, Administrație, Din ediția tipărită

Primarul comunei Bradu, Dan Stroe, anunță că pe raza localității se derulează lucrări pe mai multe fronturi, obiective finanțate atât de la bugetul local, cât și prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Până la acest moment, s-a intervenit pe 8 din cele 14 străzi prinse în proiectul ce se va realiza cu fonduri din „Anghel Saligny”. Pe acestea a fost introdusă rețeaua de canalizare pluvială.

 Este vorba despre următoarele străzi: » Strada Busuioc » Aleea Busuioc » Strada Fragilor » Str. Mesteacănului » Str. Rozelor » Strada Matei Gabriel » Strada Crivăț și Strada Gutuiului. Pe aceasta din urmă s-a turnat deja primul strat de asfalt. Celelalte 7străzi rămase sunt în pregătire pentru asfaltare, lucrări pe care preconizăm că le vom finaliza până la sfârșitul lunii noiembrie, anul curent. Dacă vremea ne va permite, vom începe lucrările și la restul de 6 străzi, în caz contrar, urmează să fie realizate, cu siguranță, în primăvara anului viitor.”, a declarat primarul Dan Stroe.

Arterele care au rămas sunt » Strada Gladiolei » Strada Margaretei » Strada Nucului » Strada Frasinului » Strada Mărgăritar » Strada Violetelor.

S-a dat startul și proiectului ce are ca obiectiv amenajarea cu tuburi a cursului Pârâului Geamăna, precum și lărgirea și asfaltarea străzii Valea Geamăna. Executantul lucrării a adus deja tuburile pe șantier și a început lucrările de montare, care se vor desfășura în avalul pârâului, de la intersecția străzilor Valea Geamăna cu str. Principală.

Se mai derulează, din fonduri bugetare, o altă lucrare de anvergură pe strada Panduri, și anume amenajarea cu trotuare, după ce și aici a fost introdusă rețeaua de canalizare pluvială și a fost decopertată în vederea reasfaltării. Concomitent se desfășoară și alte lucrări publice în diferite părți ale comunei noastre, care în mod sigur vor contribui la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din zona respectivă și nu numai. Cu siguranță, în urma acestor lucrări, comuna noastră va avea o nouă «față», tot mai apropiată de cea din țările europene moderne. Totodată, sunt conștient că aceste lucrări pot crea disconfort pe alocuri, de aceea vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul pe care ni-l acordați și pentru înțelegerea de care dați dovadă!”, a mai adăugat edilul comunei Bradu, Dan Stroe.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pleci în Italia? MAE a emis o atenţionare de călătorie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu