Bradu. Pubele pentru deșeuri din sticlă și recipiente de compost oferite de Primărie

de | 27.11.2023 12:05 | Din ediția tipărită, Administrație, Județean

  • Informații utile pentru locuitorii din Bradu!

Colectarea și sortarea deșeurilor reprezintă o necesitate pentru orice gospodărie. Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, Primăria Bradu oferă gratuit celor care au domiciliul în localitate pubele pentru colectarea sticlelor și recipiente pentru compost. Acestea se pot ridica de la sediul SC HCB CONSTRUCT INVESTMENT SRL, firma Consiliului Local Bradu, din strada Învățător Sabin Iliescu, nr. 5. Informații la numărul de telefon: 0764460741.

Deșeurile din sticlă se ridică în ultima vineri din lună! Administrația locală solicită cetățenilor să nu mai arunce sticlele sau alte recipiente din sticlă în sacii de gunoi menajer sau în cei de plastic și hârtie. Pentru acestea este pusă la dispoziție pubela specială pentru sticle, care se va colecta lunar.

De asemenea, resturile biodegradabile din gospodărie, de la cojile de ouă până la resturile de legume, se colectează drept compost, în recipientul special și se transformă în îngrășăminte pentru grădină.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ. Programul lucrarilor de infrastructura rutiera în perioada 27-29 noiembrie

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu