Intrarea este gratuită pentru toți vizitatorii. Ziua Națională la Muzeul Național ”Brătianu”!

de | 27.11.2023 11:52 | Ștefănești, Lifestyle

Toate instituțiile culturale din subordinea Ministerului Culturii au pregătit un program special de 1 Decembrie. Vestea bună data de Ministerul Culturii este că de ziua românilor, accesul este gratuit pentru toți vizitatorii.

Muzeul Național “Brătianu” desfășoară, în data de 29 noiembrie 2023, ora 10:00, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României: PROIECTUL EDUCAȚIONAL – PERSONALITĂȚI ALE MARII UNIRI – ION I.C. BRĂTIANU. Cu această ocazie, Muzeul Național “Brătianu” invită elevi de la Liceul Tehnologic “Dinu Brătianu”, din Ștefănești, la vila Florica, unde prin proiecție de film documentar, dar și prin vizitarea obiectivului, vom avea posibilitatea să facem cunoscute viața, personalitatea și activitatea politică a lui Ion I.C. Brătianu, istoria domeniului și conacului familiei Brătianu.

În ceea ce privește programul de vizitare pentru data de 30 noiembrie acesta este de la 8:30 – 16:30, cu ultima intrare la 15:30, iar de 1 Decembrie, doritorii pot vizita gratuit Muzeul Național ”Brătianu” în intervalul 8:30 – 16:30 ( cu ultima intrare la 15:30).

Sursă foto: Facebook Muzeul Național Brătianu și Ministerul Culturii.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Iată programul de vizitare. 1 Decembrie la ZOO Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muzeul National Brătianu

Ultimele articole