BRADU. Un nou contract de finanțare prin PNI Anghel Saligny, semnat de primarul Dan Stroe

de | 03.08.2023 11:58 | Știri, Administrație, Județean

  • Vești bune pentru locuitorii din Bradu!

Primarul Dan Stroe a anunț faptul că a fost semnat un nou contract de finanțare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, pentru un obiectiv foarte important în localitatea Bradu.

contract semnat Bradu

Contractul a fost semnat la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și este vorba despre „Amenajare canal pluvial – Valea Geamăna” și ➡️ „Modernizare strada Valea Geamăna”.

Valoarea totală a acestui proiect este de 21.606.648,86 lei + T.V.A

De precizat că licitația pentru desemnarea operatorului ce va executa lucrarea este finalizată, urmând ca în maxim o săpămână, constructorul să demareze lucrările, după emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Vă mulțumesc pentru sprijin și încredere, și le mulțumesc tuturor celor implicați în obținerea acestor finanțări!”, a transmis primarul Dan Stroe în mediul online.

 

Foto: Facebook Dan Stroe

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu