anchetaonline.ro

Informații noi anunțate de Casa de Pensii Argeș

de | 03.08.2023 11:18 | Știri, Administrație, Județean

  • Informații noi transmise de Casa Județeană de Pensii Argeș!

Reprezentanții CJP Argeș informează faptul că, la solicitarea Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia Hotel Hora 3* Saturn, persoanele care solicită bilet de tratament balnear în statiunea Saturn, complex Hora, trebuie să cunoască urmatoarele lucruri:

  • Complexul Hora din statiunea Saturn a fost preluat de Sanatoriul Balnear si de Recuperare Mangalia, transformandu-se în unitate sanitară de recuperare, medicină fizică și balneologie pentru adulți cronici.
  • Pot solicita bilet de tratament balnear la Sanatoriului Balnear si de Recuperare Mangalia Hotel Hora 3* Saturn, doar persoanele adulte, care au recomandare medicală pentru tratament reumatic.
  • Persoanele care solicită bilet de tratament balnear la Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia Hotel Hora 3* Saturn, NU pot fi insotiti de copii.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Casa de Pensii Arges